Våre kurs

På våre kurs behandler vi alle individuelt, det vil si at vi trener på det ekvipasjen trenger hjelp til. Vi benytter oss ikke av "rekketrening".
For at hver hund og eier skal få den oppfølgingen de trenger så har vi maks seks hunder pr instruktør. Samtlige instruktører som har kurs hos oss er aktiv med egne hunder innenfor konkurranse- og tjenestehund.  Vi bruker positive, belønningsbaserte treningsmetoder.

Valpekurs

Få en god start med valpen din. Å legge grunnlaget fra starten av er den beste investeringen du kan gjøre sammen med din hund. Valpekurset har som formål å gi deg og valpen en god start på hundeholdet.
Les mer om våre valpekurs

Unghundkurs

Dette kurset passer for hunder over 6 mnd, eller som har gått valpekurs tidligere. Målet for kurset er å videreutvikle øvelsene fra valpekurset og legge til rette der hunden er i utviklingen.
Les mer om våre unghundkurs

Hverdagslydighet

Hverdagslydighetskurset er for deg som ønsker en bedre lydighet i situasjoner du møter daglig sammen med din hund. Kurs i hverdagslydighet passer for alle hunder over 6 måneder.
Les mer om våre kurs i hverdagslydighet

Videregående hverdagslydighet

Videregående hverdagslydighet bygger videre på unghundkurs/hverdagslydighet eller tilsvarende. Kurset er for deg som ønsker en enda bedre lydighet i hverdagen.
Les mer om våre kurs i videregående hverdagslydighet

Passeringskurs

Passeringskurset har som formål å gjøre det lettere å gå på tur med hunden. Har du hund som utagerer, eller drar i båndet, vil vi kunne komme med tips og veiledning om hvordan en kan endre dette.
Les mer om våre passeringskurs

Bronsemerkekurs

Kurset passer for deg som vil trene med familiehunden eller har lyst til å drive med hundesport. Det vil bli jobbet målrettet med øvelsene som kreves for å ta bronsemerket.

Rallylydighetskurs

Rallylydighet er actionfylt form for lydighet. Det er små marginer, men utrolig givende for både hund og fører og det er tilrettelagt for mye belønning og positive opplevelser.
Les mer om våre rallylydighetskurs

Lydighet

Dette er kurset for deg som konkurrerer, eller ønsker å konkurrere i lydighet. Vi gjennomgår de tekniske øvelsene og tar for oss forskjellige temaer innenfor hundetrening.
Les mer om våre lydighetskurs

Sporkurs

De aller fleste hunder går spor, og det er fasinerende å se hvor mye informasjon de kan få med seg. Lær deg å samarbeide med hunden når den benytter seg av et av sine instinkter.
Les mer om våre sporkurs

Blodspor

Vil du trene opp din hund til å bli ettersøkshund etter skadet vilt? Eller delta i en morsom aktivitet for hund og fører? På dette kurset vil du få en innføring i hvordan du lærer inn blodspor.
Les mer om våre blodsporkurs

Rundering

Har du lyst til å prøve en fartsfylt aktivitet i skogen? Rundering er kjempegøy og motiverende for hund og fører.

Les mer om våre runderingskurs

Introkurs i bruks

Dette er kurset for deg som ønsker ønsker å prøve bruksøvelsene spor og rundering. Vi tar for oss teori om brukstrening, innlæring av spor og rundering.
Les mer om våre introkurs i bruks

Feltsøkskurs

Feltsøk går ut på å lær hunden å søke etter ulike gjenstander innenfor et felt. Her får hunden brukt både kropp og hode. Dette er et naturlig steg videre når du har fått apporten på plass.
Les mer om våre feltsøkskurs

Apportkurs

Lær hunden din å holde og hente gjenstander. Dette er en gøy øvelse, som er grunnleggende i mange hundesporter. Få et godt grunnlag i treningen ved å lære hunden din rett fra starten.
Les mer om våre apportkurs