Våre kurs

På våre kurs behandler vi alle som individ, det vil si at vi trener på det ekvipasjen trenger hjelp til. Vi benytter oss ikke av "rekketrening".
For at hver hund og eier skal få den oppfølgingen de trenger så har vi maks seks hunder pr instruktør. Samtlige instruktører som har kurs hos oss er aktiv med egne hunder innenfor konkurranse- og redningshund.  Vi bruker positive, belønningsbaserte treningsmetoder.

Valpekurs

Vi arrangerer valpekurs, så du kan komme igang med treningen så tidlig som mulig. Det er mye en kan lære en valp, og jo tidligere du kommer igang med å trene, jo større er muligheten for å få en trygg og sosial hund som er lydhør.
Les mer om våre vapekurs

Hverdagslydighet

Dette kurset tar for seg hvordan en skal få en hund som fungerer fint i hverdagen. . Du vil få en lykkeligere hund og spare den for mye frustrasjon når dere kommuniserer på en bra måte. 
Les mer om våre kurs i hverdagslydighet

Rundering

Har du lyst til å prøve en fartsfylt aktivitet i skogen? Rundering er kjempegøy og motiverende for hund og fører.

Les mer om våre runderingskurs

Apportkurs

Lær hunden din å holde og hente gjenstander. Dette er en gøy øvelse, som er grunnleggende i mange hundesporter. Få et godt grunnlag ved å lære hunden din rett fra starten. 
les mer om våre apportkurs

Sporkurs

De aller fleste hunder går spor, og det er fasinerende å se hvor mye informasjon de kan få med seg. Lær deg å samarbeide med hunden når den benytter seg av et av sine instinkter. 
Les mer om våre sporkurs

Feltsøkskurs

Felt er en krevende, men veldig gøy øvelse. Dette er et naturlig steg videre når du har fått apporten på plass. 

Les mer om våre feltkurs

  

 

Rallylydighetskurs

Rallylydighet er actionfylt form for lydighet. Det er små marginer, men utrolig givende for både hund og fører og det er tilrettelagt for mye belønning og positive opplevelser. 
Les mer om våre rallylydighetskurs

Passering- og båndkurs

Passeringskurset har som formål å gjøre det lettere å gå på tur med hunden. Har du hund som utagerer, eller drar i båndet, vil vi kunne komme med tips og veiledning om hvordan en kan endre dette.

Les mer om våre passering- og båndkurs

Konkurranselydighet

Dette er kurset for deg som konkurrerer, eller ønsker å konkurrere med hund. Vi tar for oss temaer som grunntrening, motivasjon, belønningsteknikker, læringsteori, konkurranserettet trening og gjennomgår de tekniske øvelsene.
Les mer om våre konkurranselydighetskurs 

Introkurs i bruks

Dette er kurset for deg som ønsker ønsker å prøve bruksøvelsene spor og rundering. Vi tar for oss teori om brukstrening, innlæring av spor og rundering. 
Les mer om våre introkurs i bruks