Om oss

Vi i Nordog er stolte av å presentere vårt team med instruktører. Vi er genuint interesserte instruktører som har gått sammen for å tilby utdanning av hund og hundefører. Nordog har godt utdannede instruktører med høyt nivå og kompetanse innen hundefaget. Vi er alle aktive med hund og driver aktivt med bruks-, tjeneste- og jakthund. Vi ønsker å dele vår kunnskap, og hjelpe hundeeiere med å oppleve mestring, samarbeid og potensialet som ligger i hunden. Skal du lære hunden nye øvelser er det en forutsetning at både hund og eier har det gøy. Vi bruker derfor positive, belønningsbaserte treningsmetoder. Vårt fokus er ikke primært å trene hunden, men hundeeieren. Vi ønsker å skape et godt samarbeid mellom deg og din hund. Målet for oss er at du som hundeeier får tilstrekkelig med kunnskap for videre trening på egenhånd.

 

Marthe Sjølyst

Haugesund

Marthe Sjølyst er utdannet instruktør hos NKK og har jobbet med hund siden 2005. Hun har siden dette holdt hundekurs fra grunnleggende nivå til konkurranserettet trening i lydighet og brukshundarbeid.  Marthe har sammen med sine hunder konkurrert i elite lydighet, A rundering (NBF), IPO III, SL III, spor (NBF), rallylydighet og har godkjent redningshund gjennom Norske Redningshunder.

Marthe fikk sin første hund i 2000. Dette var en blandingshund border collie/australsk kelpie. Siden 2007 har Marthe drevet aktivt med sine malinois. Hun har nå hundene Extra og Action som trener og konkurrerer i bruks, lydighet og rallylydighet, samt at Action er godkjent redningshund.

Marthe tilbyr positiv undervisning i hundetrening fra valpkurs til konkurranserettet trening i lydighet, spor, rundering og rallylydighet.

Se våre kurs i Haugesund her. 

Marthe Sjølyst
Telefon: 934 56 557
E-post: marthe@nordog.no

Lisbeth Ludvigsen

Bergen

Lisbeth Ludvigsen har drevet aktivt med hund siden 2000. Lisbeth har sammen med sine hunder konkurrert i bruks, lydighet, rallylydighet og har hatt to godkjente redningshunder gjennom Norske Redningshunder.

I 1995 fikk hun border collien Nico. Han var en stallhund som var med når Lisbeth instruerte i sprang og dressur. I 2000 fikk Lisbeth Tundra av Nangijala da hun skulle avlives av eier. Tundra var en hund med store utfordringer noe som har lært Lisbeth utallige ting om trening av hund. Tundra lærte Lisbeth mye om forståelsen av hund og det å være rettferdig i treningen.  Siden det har hun hatt rasen malinois. Nå har Lisbeth hundene Kylling og Pling. Kylling er godkjent redninghund og konkurrerer i rallylydighet. Pling konkurrerer i rallylydighet og lydighet, og har store ambisjoner i bruks.

Lisbeth tilbyr positiv undervisning i hundetrening fra valpkurs til konkurranserettet trening i lydighet, spor, rundering og rallylydighet.

Se våre kurs i Bergen her.

Lisbeth Ludvigsen
Telefon: 908 34 652
E-post: lisbeth@nordog.no

Kristoffer Roholdt

Telemark

Kristoffer Roholdt har vært aktiv i Norske Redningshunder i 10 år, som hundefører både i ettersøk og lavine har han mye erfaring innen krevende søk og søksutvikling.

For tiden jobber han med ei livsglad liten schæfertispe som heter Kripos. Ho viser stor arbeidsglede og og nok energi til et helt fotballag. Ho går for tiden i klasse 3 i rallylydighet og er klar for nye utfordringer. Kripos er godkjent redningshund, og er klar for leiteaksjoner.

Hos nordog er Kristoffer ansvarlig for Telemark, og holder til i Vrådal. Her er det gode treningsmuligheter til både brukshund og fine treningsbaner til moment-trening.

Kristoffer bruker positiv hundetrening, og vektlegger viktigheten av valg av rett forsterker.

Kristoffer har fullført Fjellanger sin fagutdanning for trenere og instruktører.

Se våre kurs i Telemark her.

Kristoffer Roholdt
Telefon: 413 99 162
E-post: kristoffer@nordog.no

Benedicte Forsaa

Tromsø

Benedicte Forsaa er utdannet instruktør hos Forsvarets hundeskole og Norsk kennel Klub (NKK). Hun er i dag hundefører i Forsvaret og tjenestegjør med Malinoisen Tyr samt trener opp rekrutten Zet.

Benedicte er oppvokst med riesenschnauzer og har alltid hatt stor interesse for hund. Å drive aktivt med hund startet hun med i 2005 med blandingshunden Kaiser (Amstaff/border collie) som hun trente lydighet, bruks, agility og RIK med. Han var en hund som krevde mye av sin fører og lærte Benedicte mye om hundetrening. Benedicte ble RIK treningsfigurat i 2009. I 2010 kjøpte hun bruks schäferen Ares og godkjennte han som patruljehund i Forsvaret. I 2010 flyttet de inn sammen med Malinoisen Zorro, en gjennomtrent politihund som har lært Benedicte ekstremt mye om tjenestehund og trening. Høsten 2015 kjøpte hun Malinoisen «Tyr» og godkjente han som patruljehund i Forsvaret i 2017. De ser frem til å utvikle seg videre sammen i årene som kommer. Benedicte har også rasen Norfolk terrier. Hun har hatt to valpekull og gått oppretterskolen trin 1 og 2 hos NKK. Benedicte eier i dag to Norfolk terrier Mali og Brage. Hun har drevet med utstilling av forskjellige raser siden 2000. Hun klipper og steller hunder til både utstilling og hverdagsklipp. Benedicte har jobbet på dyreklinikk i 10 år med spesiell interesse for ernæring og problematferd hos hund.

Benedicte bruker positive treningsmetoder, og tilpasser metoder og trening til hver enkel ekvipasje/individ.

Se våre kurs i Tromsø her.

Benedicte Forsaa
Telefon: 481 10 951
E-post: Benedicte@nordog.no