Om oss

Nordog er tre hundefolk som har gått sammen for å tilby kurs. Vi er alle tre aktive i mange forskjellige hundemiljø. Vi vil gjerne dele vår kunnskap, og hjelpe hundeeiere med å oppleve mer av det potensialet som ligger i hunden. Skal du lære hunden nye øvelser er det en forutsetning at både hund og eier har det gøy.  Vi bruker derfor positive, belønningsbaserte treningsmetoder. 

Marthe Sjølyst

Haugesund

Marthe Sjølyst er utdannet instruktør hos NKK og har jobbet med hund siden 2005. Marthe har sammen med sine hunder konkurrert i elite lydighet, A rundering (NBF), IPO III, SL III, spor (NBF), rallylydighet og har godkjent redningshund gjennom Norske Redningshunder.

Marthe fikk sin første hund i 2000. Dette var en blandingshund border collie/australsk kelpie. Siden 2007 har Marthe drevet aktivt med sine malinois. Nå har hun hundene Extra og Action som trener og konkurrerer i bruks, lydighet og rallylydighet, samt at Action er godkjent redningshund.

Marthe tilbyr positiv undervisning i hundetrening fra valpkurs til konkurranserettet trening i lydighet, spor, rundering og rallylydighet.

Lisbeth Ludvigsen

Bergen/Telemark

Lisbeth Ludvigsen har drevet aktivt med hund siden 2000. Lisbeth har sammen med sine hunder konkurrert i bruks, lydighet, rallylydighet og har hatt to godkjente redningshunder gjennom Norske Redningshunder

I 1995 fikk hun border collien Nico. Han var en stallhund som var med når Lisbeth instruerte i sprang og dressur. I 2000 fikk Lisbeth Tundra av Nangijala da hun skulle avlives av eier. Tundra var en hund med store utfordringer noe som har lært Lisbeth utallige ting om trening av hund. Tundra lærte Lisbeth mye om forståelsen av hund og det å være rettferdig i treningen.  Siden det har hun hatt rasen malinois. Nå har Lisbeth hundene Kylling og Pling. Kylling er godkjent redninghund og konkurrerer i rallylydighet. Pling konkurrerer i rallylydighet og lydighet, og har store ambisjoner i bruks. 

Lisbeth tilbyr positiv undervisning i hundetrening fra valpkurs til konkurranserettet trening i lydighet, spor, rundering og rallylydighet. 

Kristoffer Roholdt

Telemark

Kristoffer Roholdt har vært aktiv i Norske Redningshunder i 6 år, som hundefører både i ettersøk, og lavine har han mye erfaring innen krevende søk og søksutvikling.

For tiden jobber han med ei livsglad liten schæfertispe som heter Kripos. Ho viser stor arbeidsglede og blir å treffe på konkurransestevner så fort ho blir gammel nok til å delta. Kripos er godt igang med sitter utdanningsløp i NRH.

Hos nordog er Kristoffer kundekontakt og

Kristoffer bruker positiv hundetrening, og vektlegger viktigheten av valg av rett forsterker.