Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

 • Dette event har allerede funnet sted.

Temakurs: Hvordan takle forstyrrelser? – Tromsø- FULLT

24. august 2021 @ 19:30 21:30


Har hunden din problemer med å takle forstyrrelser i treningen? Mister den fokus og har vanskeligheter for å konsentrere seg? Da er dette kurset for deg! Vi jobber individuelt med de øvelsene dere synes er utfordrende. Kurset er rettet mot konkurranserettede prøver.

Maks 5 deltagere per gruppe.


Kursdato:

 • Tirsdag 24. august kl 19.30- ca 21.30

Om instruktørene

Benedicte Forsaa er utdannet instruktør hos Forsvarets hundeskole og Norsk kennel Klub (NKK). Hun er i dag hundefører i Forsvaret og tjenestegjør med Malinoisen Tyr samt trener opp rekrutten Zet. 

Benedicte bruker positive treningsmetoder, og tilpasser metoder og trening til hver enkel ekvipasje/individ. Les mer om Benedicte her

Marthe Sjølyst er utdannet instruktør hos NKK og har jobbet med hund siden 2005. Hun har siden dette holdt hundekurs fra grunnleggende nivå til konkurranserettet trening i lydighet og brukshundarbeid.  Marthe har sammen med sine hunder konkurrert i elite lydighet, A rundering (NBF), IPO III, SL III, spor (NBF), rallylydighet og har godkjent redningshund gjennom Norske Redningshunder.

Marthe bruker positive treningsmetoder, og tilpasser metoder og trening til hver enkel ekvipasje/individ. Les mer om Marthe her.

Informasjon

Avdeling:Tromsø
Kurs:Temakurs: Hvordan takle forstyrrelser?
Instruktør:Benedicte Forsaa/Marthe Sjølyst
Sted:Tromsø
Oppstart: 24. august
Tidspunkt:19.30-21.30
Pris: 750 kr

Har du spørsmål? Ta kontakt: 

Benedicte Forsaa
Telefon: 48110951
E-post: Benedicte@nordog.no


Grunnet retningslinjene fra Helsedirektoratet i forbindelse med Covid-19 (koronavirus) vil kurs avholdes på en litt annen måte i tiden fremover. 

 • Alle må holde 1-2 meter avstand.
 • Pga. smittefare ønsker vi ikke å dele ut godbiter eller låne ut leker. Ta derfor med nok godbiter og evt. egne leker
 • Vi anbefaler alle å benytte seg av Antibac. Dette vil vi ha med på kursplassen.

Personer som ikke får delta:    Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon (feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand) får ikke delta på kurs.   


  Velg kurs:

  Jeg har forstått, og godtar at påmeldingen er økonomisk bindende.

  Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Nordog om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset.

  kr.750

  Nordog- Tromsø

  View Arrangør Website