Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

 • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Passeringskurs- Haugesund – FULLT

18. november 2018

kr1600

Instruktør: Marthe Sjølyst
Dato: Oppstart 18. november
Sted: Haugalandet*
Pris: kr. 1600,-
Passeringskurset har som formål å gjøre det lettere å gå på tur med hunden. På kurset vil vi gjennomgå litt teori, samt vise endel praktiske problemstillinger for å forstå hvorfor man får utfordringer ved passeringer av andre hunder og mennesker.
* For at alle skal få mest mulig ut av passeringskurset, vil treningsområdene variere i løpet av kurset slik at hundene lærer seg å passere mennesker og hunder i ulike situasjoner og på varierte steder.
Dette kurset passer for alle hunder. Både hunder som har utviklet problemer i passeringssituasjoner, og dere som ønsker å forebygge problemer ved passeringer. På våre kurs har vi maks seks deltagere per instruktør slik at alle får mye individuell oppfølging.
Ønsker du mer oppfølgning etter kurs, er det muligheter for å ta privattimer.


– Kurset er fullt –

Trenger du hjelp til passeringstrening? Ta kontakt på marthe@nordog.no 


Kursdager:

 • Søndag 18. november
 • Torsdag 22. november
 • Mandag 03. desember

Om instruktøren: 
Marthe Sjølyst er utdannet instruktør hos NKK og har jobbet med hund siden 2005. Hun har siden dette holdt hundekurs fra grunnleggende nivå til konkurranserettet trening i lydighet og brukshundarbeid.  Marthe har sammen med sine hunder konkurrert i elite lydighet, A rundering (NBF), IPO III, SL III, spor (NBF), rallylydighet og har godkjent redningshund gjennom Norske Redningshunder.
Marthe fikk sin første hund i 2000. Dette var en blandingshund border collie/australsk kelpie. Siden 2007 har Marthe drevet aktivt med sine malinois. Hun har nå hundene Extra og Action som trener og konkurrerer i bruks, lydighet og rallylydighet, samt at Action er godkjent redningshund.
Marthe tilbyr positiv undervisning i hundetrening fra valpkurs til konkurranserettet trening i lydighet, spor, rundering og rallylydighet.
Se våre kurs i Haugesund her. 
Marthe Sjølyst
Telefon: 934 56 557
E-post: marthe@nordog.no

  Velg kurs:

  Har du vært på kurs hos Nordog tidligere?

  Jeg har forstått, og godtar at påmeldingen er økonomisk bindende.

  Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Nordog om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset.

  Detaljer

  Dato:
  18. november 2018
  Kostnad:
  kr1600
  Kategorier for Arrangement:
  ,

  Arrangør

  Nordog- Haugesund

  Sted

  Nordog Haugesund
  Torvastad Norge + Google-kart
  View Sted Website

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert.