Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

 • Dette event har allerede funnet sted.

Konkurranserettet rallylydighetskurs – Haugesund

27. november 2020 @ 18:00 29. november 2020 @ 15:00

Dette kurset er for deg som enten konkurrerer i rallylydighet, eller som har et ønske om å konkurrere. Dette er et videregående kurs som forutsetter at du trener rallylydighet eller har grunnleggende kunnskaper om sporten.

På kurset gjennomgår vi: 

 • Teori
 • Innlæring av rallyøvelser
 • Konkurranserettet trening

Om instruktøren: 

Lisbeth Ludvigsen er instruktør hos Norske Redningshunder og har drevet aktivt med hund siden 2000. Lisbeth har sammen med sine hunder konkurrert i bruks, lydighet, rallylydighet og har hatt to godkjente redningshunder gjennom Norske Redningshunder.

I 1995 fikk hun border collien Nico. Han var en stallhund som var med når Lisbeth instruerte i sprang og dressur. I 2000 fikk Lisbeth Tundra av Nangijala da hun skulle avlives av eier. Tundra var en hund med store utfordringer noe som har lært Lisbeth utallige ting om trening av hund. Tundra lærte Lisbeth mye om forståelsen av hund og det å være rettferdig i treningen.  Siden det har hun hatt rasen malinois. Nå har Lisbeth hundene Kylling og Pling som hun konkurrerer med i rallylydighet klasse elite. Lisbeth deltok på NM i Rallylydighet i 2018. Kylling er også godkjent redninghund. Pling konkurrerer i rallylydighet og lydighet, og har store ambisjoner i bruks.

Lisbeth tilbyr positiv undervisning i hundetrening fra valpkurs til konkurranserettet trening i lydighet, spor, rundering og rallylydighet.Kursdatoer:

 • Fredag 27. november kl 18.00
 • Lørdag 28. november kl 11.00
 • Søndag 29. november kl 11.00

Informasjon

Avdeling:Haugesund
Kurs:Konkurranserettet rallylydighetskurs
Instruktør:Lisbeth Ludvigsen
Sted:Torvastad (Innendørs)
Oppstart: 27.-29 november
Tidspunkt:Kl 18.00
Pris: 1900 kr

Har du spørsmål? Ta kontakt: 

Marthe Sjølyst
Telefon: 934 56 557
E-post: marthe@nordog.no


Grunnet retningslinjene fra Helsedirektoratet i forbindelse med Covid-19 (koronavirus) vil kurs avholdes på en litt annen måte i tiden fremover. 

 • Teorien vil være nettbasert. Dette å ivareta anbefalt avstand mellom mennesker. Pluss at vi ønsker at hele familien skal ha mulighet til å se denne.
 • Det kan komme to deltagere per hund .
 • Alle må holde 1-2 meter avstand.
 • Pga. smittefare ønsker vi ikke å dele ut godbiter eller låne ut leker. Ta derfor med nok godbiter og evt. egne leker ?
 • Vi anbefaler alle å benytte seg av Antibac. Dette vil vi ha med på kursplassen.

Personer som ikke får delta:    Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon (feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand) får ikke delta på kurs.   


  Velg kurs:

  Har du vært på kurs hos Nordog tidligere?

  Jeg har forstått, og godtar at påmeldingen er økonomisk bindende.

  Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Nordog om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset.

  kr.1900

  Nordog- Haugesund

  Nordog Haugesund

  Torvastad Norge + Google-kart
  View Sted Website