Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

 • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Konkurranserettet lydighetskurs- Haugesund – FULLT

14. januar 2022 @ 18:00 16. januar 2022 @ 16:00

Ønsker du å konkurrere i hundesport eller har du allerede startet med konkurranser? Vil du lære mer om hvordan du kan trene på en kreativ og morsom måte? Da er dette kurset for deg!

Vi tar for oss temaer som grunntrening, motivasjon, belønningsteknikker, læringsteori, konkurranserettet trening og gjennomgår de tekniske øvelsene. Her lærer du hvordan du kan få mest mulig ut av din hund som konkurransehund, hvordan du skal lære inn øvelser, eller finpusse på det som hunden allerede kan. Kurset legges opp individuelt, noe som gjør at du velger selv hva du ønsker å få hjelp til. Dette kan være øvelser fra de ulike hundesportene som inneholder lydighetsøvelser.


Kursdatoer:

 • Fredag 14. januar kl 18.00- ca 20.00
 • Lørdag 15. januar kl 11.00- ca 16.00
 • Søndag 16. januar kl 11.00- ca 16.00

Om instruktøren: 

Marthe Sjølyst er utdannet instruktør og har jobbet med hund siden 2005. Hun har siden dette holdt hundekurs fra grunnleggende nivå til konkurranserettet trening i lydighet og brukshundarbeid.  Marthe har sammen med sine hunder konkurrert i elite lydighet, A rundering (NBF), IPO III, SL III, spor (NBF), rallylydighet og har godkjent redningshund gjennom Norske Redningshunder.

Marthe fikk sin første hund i 2000. Dette var en blandingshund border collie/australsk kelpie. Siden 2007 har Marthe drevet aktivt med sine malinois. Hun har nå hundene Action og Dis som trener og konkurrerer i bruks, lydighet og rallylydighet, samt at Action er godkjent redningshund.

Marthe tilbyr positiv undervisning i hundetrening fra valpkurs til konkurranserettet trening i lydighet, spor, rundering og rallylydighet.Informasjon

Avdeling:Haugesund
Kurs:Konkurranserettet lydighetskurs
Instruktør:Marthe Sjølyst
Sted:Torvastad (Innendørs)
Oppstart: 14. januar
Tidspunkt:kl 18.00
Pris: 1800 kr

Har du spørsmål? Ta kontakt: 

Marthe Sjølyst
Telefon: 934 56 557
E-post: marthe@nordog.no  Velg kurs:

  Har du vært på kurs hos Nordog tidligere?

  Jeg har forstått, og godtar at påmeldingen er økonomisk bindende.

  Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Nordog om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset.

  kr.1800

  Nordog- Haugesund