Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

 • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Innføring i rallylydighet- Haugesund

12. juni 2020 - 14. juni 2020

Instruktør: Lisbeth Ludvigsen
Dato: 12.- 14. juni
Sted: Karmøy/Torvastad (Innendørs)
Pris: 1700 kr
Rallylydighet er en utfordrende og spennende hundesport som består av mange forskjellige øvelser fra lydighet, agility og freestyle. Hund og eier skal gjennomgå en banene som består av 15-22 skilt med øvelser som ekvipasjen skal gjennomføre. Rallylydighet passer perfekt for familiehunder som trenger stimuli i hverdagen, eller deg som ønsker å konkurrere med hund.
Hovedfokuset til rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger. Eier har derfor lov til å rose og oppmuntre hunden så mye han eller hun vil under konkurransen. Sporten passer derfor veldig godt for alle hunder.
På dette kurset vil du få en innføring i rallylydighet.  Vi fokuserer på reglene og innlæring av øvelsene.
Dette kurset passer for alle, både familiehunden og de som har ambisjoner om å konkurrere.
Dette er en fin måte å aktivisere hunden din på, og det skaper samspill og forståelse.
Les mer om rallylydighet her: http://www.rally-lydighet.com/
På kurset gjennomgår vi: 

 • Teori
 • Klasseinndeling og øvelser
 • Innlæring av rallyøvelser
 • Hvordan bygge en rallybane?
 • Konkurranserettet trening

Tidspunkter: 

Fredag 12. juni: kl 18.00- Teori
Lørdag 13. juni: 11.00- 16.00
Søndag 14. juni : 11.00-16.00


Grunnet retningslinjene fra Helsedirektoratet i forbindelse med Covid-19 (koronavirus) vil kurs avholdes på en litt annen måte i tiden fremover. 

 • Det kan komme to personer per hund.
 • Alle må holde 1-2 meter avstand.
 • Pga. smittefare ønsker vi ikke å dele ut godbiter eller låne ut leker. Ta derfor med nok godbiter og evt. egne leker ?
 • Vi anbefaler alle å benytte seg av Antibac. Dette vil vi ha med på kursplassen.
Personer som ikke får delta: 
Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon (feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand) får ikke delta på kurs. 

 
Om instruktøren: 
Lisbeth Ludvigsen er instruktør hos Norske Redningshunder og har drevet aktivt med hund siden 2000. Lisbeth har sammen med sine hunder konkurrert i bruks, lydighet, rallylydighet og har hatt to godkjente redningshunder gjennom Norske Redningshunder.
I 1995 fikk hun border collien Nico. Han var en stallhund som var med når Lisbeth instruerte i sprang og dressur. I 2000 fikk Lisbeth Tundra av Nangijala da hun skulle avlives av eier. Tundra var en hund med store utfordringer noe som har lært Lisbeth utallige ting om trening av hund. Tundra lærte Lisbeth mye om forståelsen av hund og det å være rettferdig i treningen.  Siden det har hun hatt rasen malinois. Nå har Lisbeth hundene Kylling og Pling som hun konkurrerer med i rallylydighet klasse elite. Lisbeth deltok på NM i Rallylydighet i 2018. Kylling er også godkjent redninghund. Pling konkurrerer i rallylydighet og lydighet, og har store ambisjoner i bruks.
Lisbeth tilbyr positiv undervisning i hundetrening fra valpkurs til konkurranserettet trening i lydighet, spor, rundering og rallylydighet.
 
Marthe Sjølyst
Telefon: 934 56 557
E-post: marthe@nordog.no

  Velg kurs:

  Har du vært på kurs hos Nordog tidligere?

  Jeg har forstått, og godtar at påmeldingen er økonomisk bindende.

  Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Nordog om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset.

  Detaljer

  Start:
  12. juni 2020
  Slutt:
  14. juni 2020
  Kategorier for Arrangement:
  ,

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert.