Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Blodsporkurs med Helga- Mari Tessem – Haugesund

27. juli - 28. juli

kr.1900

Viste du at hundens sterkeste sans er luktesansen? Hunden har en enorm kapasitet når det gjelder nesearbeid. Det å kunne bruke hundens medfødte egenskaper er utrolig gøy for både hund og fører. Vil du trene opp din hund til å bli ettersøkshund etter skadet vilt? Eller vil du lære om blodsportrening for å delta i en morsom aktivitet for hund og fører? På dette kurset vil du få en innføring i hvordan du lærer inn blodspor. Det vil si hvordan trene hunden til å følge blodspor som er lagt ut på bakken. Sportrening er en ypperlig stimuli av hunden både mentalt og fysisk. Disse kursene er for deg som ønsker å lære hunden å gå spor som aktivisering eller rettet mot  godkjent ettersøkshund og konkurranser.

Sporkurset går over en helg, hvor du i løpet av helgen vil få en god innføring i blodspor, teoretisk og gjennom i praksis. Etter kurset skal du ha fått grunnleggende kunnskaper om sportrening, samt hvordan du og din hund skal  fortsette treningen på egenhånd for å nå målene dine best mulig.

Kurset passer for alle hunder uavhengig av rase og alder.

På kurset gjennomgår vi:

 • Hva er et spor?
 • Utstyr til sportrening
 • Legging av blodspor
 • Ulike forhold som påvirker sporet
 • Veien fram til godkjent ettersøkshund
 • Prøvereglementet 

Det vil bli delt ut blod og klauver på kurset.


Kursdatoer:

 • Lørdag 27. juli kl 10.00 ca 15.00
 • Søndag 28. juli kl 10.00- ca 15.00

Om instruktøren: 

Helga- Mari Tessem har hatt ettersøkshund siden 1997 og har bak seg mangfoldige ettersøksoppdrag både på trafikkskadde og skadeskutte hjortedyr.
Hun ble autorisert ettersøksinstruktør i 2007 og autorisert ettersøksdommer i 2008.  Helga- Mari er en aktiv jeger, instruktør, dommer og innenfor ettersøk. Hun konkurrerer i tillegg aktivt i blodspor sammen med sine hunder. Les mer om Helga- Mari på hennes hjemmeside www.jaktlykke.com

 

Informasjon

Avdeling:   Haugesund
Kurs:   Blodsporkurs
Instruktør:   Helga- Mari Tessem
Sted:   Haugalandet
Oppstart:   27.-28 juli
Tidspunkt:   10.00- ca 15.00
Pris:   1900 kr

 

Har du spørsmål? Ta kontakt: 

Marthe Sjølyst
Telefon: 934 56 557
E-post: marthe@nordog.no


 


  Velg kurs:

  Har du vært på kurs hos Nordog tidligere?

  Jeg har forstått, og godtar at påmeldingen er økonomisk bindende.

  Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Nordog om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset.

  Detaljer

  Start:
  27. juli
  Slutt:
  28. juli
  Kostnad:
  kr.1900
  Kategorier for Arrangement:
  ,

  Arrangør

  Nordog- Haugesund