Laster Hendelser

« All Hendelser

Passeringskurs- Tromsø

november 16 - november 17

kr1800

Instruktør: Benedicte Forsaa

Dato: 16.-17 november

Sted: Tromsø

Pris: kr. 1800

 

Er det en utfordring å passere andre hunder og mennesker på tur? Gjør hunden utfall eller er den ivrig og «bare» vil hilse. Dette er en utfordring mange hundeeiere sliter med.

Gjennom dette kurset vil du få verktøy som du kan bruke i veien videre mot å mestre disse utfordringene. Passeringskurset har som formål å gjøre det lettere å gå på tur med hunden og gi deg som hundeeier kunnskap til å håndtere disse situasjonene på en best mulig måte. På kurset vil vi gjennomgå litt teori, samt vise praktiske problemstillinger for å forstå hvorfor disse utfordringer ved passeringer av andre hunder og mennesker oppstår. Kurset er lagt opp slik at du får tips og verktøy som vil hjelpe deg og din hund.

På våre kurs har vi maks seks deltagere per instruktør slik at alle får mye individuell oppfølging Dette kurset passer for alle hunder, også dere som ønsker å jobbe forebyggende før passeringsproblemer oppstår.

Ønsker du mer oppfølgning etter kurs, er det muligheter for å ta privattimer. Send en mail til Benedicte@nordog.no om du har spørsmål.

 

Velg kurs:

Jeg har forstått, og godtar at påmeldingen er økonomisk bindende.

Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Nordog om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset.

Detaljer

Start:
november 16
Slutt:
november 17
Kostnad:
kr1800
Hendelse Kategorier:
,

Arrangør

Nordog- Tromsø

Sted

Tromsø